PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 09/12/2010

David Albelda, sancionat amb dos partits

El València ja ha anunciat que recorrerà la sanció que li han imposat al capità valencianista per, segons la Federació, menysprear l'àrbitre després de ser expulsat

Redacció
1 min
David Albelda (València)

BarcelonaAlbelda va ser expulsat el darrer cap de setmana al Santiago Bernabéu després de tocar una pilota amb la mà, i segons l'acta va insultar l'àrbitre del partit. El Comitè de Competició l'ha sancionat amb dos partits "per dirigir-se als àrbitres en termes i actituds de menyspreu després de ser expulsat". A més, Albelda ha estat sancionat amb 600 euros, i el València també haurà de pagar 180 euros.

El principal problema és que el mateix Comitè deixa sense efecte la segona targeta groga que va veure Albelda, la qual va comportar l'expulsió del jugador. El Comitè, doncs, sembla que doni raó al jugador del València, que va protestar l'expulsió. Al final, però, Albelda va anar massa lluny amb les seves protestes, que han quedat reflectides a l'acta del partit: Albelda es va dirigir a l'àrbitre Pérez Lasa afirmant "quina cara que tens".

stats