1a Divisió
Esports Futbol 28/11/2010

El València supera l'Almeria amb dos gols de Soldado i continua en zona europea (2-1)

josé Luis Oltra, nou entrenador dels andalusos, no ha pogut debutar amb victòria; tot i que el seu equip ha donat la cara durant tot el partit

Redacció
1 min
Soldado celebra el gol davant l'Almeria.

ValènciaDos gols de Roberto Soldado fan que el València continuï ferm en la seva lluita per entrar en zona Champions; i esmicola les expectatives de José Luis Oltra, flamant entrenador del conjunt andalús, de debutar a la lliga amb victòria.

El partit ha estat molt equilibrat, amb un València amb clara vocació ofensiva i un Almeria atent al contraatac i que ha generat algunes opcions de gol, sobretot amb centrades a l'àrea. Però qui ha marcat ha estat el València, quan Soldado ha controlat una pilota difícil a l'interior de l'àrea i ha superat Diego Alves.

Tot i el gol en contra, l'Almeria ha seguit buscant la porteria contraria, si bé amb un pèl menys de força. Però, novament, qui ha marcat ha estat el València, en una jugada que ha iniciat el porter Guaita, servint de porteria, i on hi han col·laborat Joaquín, Aduriz, Mata i Soldado, que ha superat finalment el porter.

Al minut 90, a la sortida d'un córner, Ulloa ha posat el 2 a 1 definitiu. Un resultat que deixa el València cinquè; i l'Almeria, una setmana més, en zona de descens.

2 València – 1 Almeria

VALÈNCIA: Guaita, Bruno, Maduro, Ricardo Costa, Jordi Alba, Joaquín, Albelda, Ricardo Costa (Banega, 82'), Mata (Vicente 66'), Soldado (Domínguez 78') i Aduriz.

ALMERIA: Diego Alves, Juanma Ortiz, Marcelo Silva, Carlos García, Jacokbsen, Bernardello, Mo (Valeri, 77'), Uche, Corona (Ulloa, 60'), Piatti i Goitom (Ortiz, 70').

GOLS: 1-0 (26') Soldado. 2-0 (63') Soldado. 2-1 (90') Ulloa.

ÀRBITRE: Turienzo Álvarez (Col·legi de Castella i Lleó). Targetes grogues pels locals Bruno i Ricardo Costa; i els visitants Juanma Ortiz, Marcelo Silva i Piatti.

ESTADI: Mestalla, uns 35.000 espectadors.

stats