València
Esports Futbol 27/02/2011

El València juga al camp de l'Athletic Club després d'una setmana amb molts problemes interns

El València ha viscut la protesta d'Alejandro Domínguez després de ser substituït davant l'Sporting i el retard de Miguel Brito a l'entrenament, que ha estat apartat

Redacció
2 min
Unai Emery dóna ordres als seus jugadors al Bernabéu.

BilbaoL'Athletic torna a San Mamés després de dues sortides consecutives que han acabat en derrota a Mallorca i al Camp Nou, i amb l'objectiu de tallar aquesta ratxa negativa i calibrar les seves opcions de lluitar per la Lliga de Campions davant el tercer classificat.

La principal novetat de l'onze bilbaí serà la baixa per sanció d'Andoni Iraola després de 32 partits oficials consecutius. A més, respecte a l'equip que va jugar al Camp Nou, tornarà San José, ja recuperat de la seva lumbàlgia, per formar tàndem defensiu amb Ekiza. David López i Muniain tenen gairebé tots els números per jugar a les bandes, mentre Toquero també tornarà a l'atac, substituint Iturraspe.

El València viatja a Bilbao amb la intenció de sumar un triomf que li permeti mantenir la tercera posició de la taula i obrir encara més l'escletxa de deu punts que té amb l'Athletic.

La setmana ha estat marcada per la intranquil·litat, ja que va començar amb l'actitud de protesta de l'argentí Alejandro Domínguez després de ser substituït davant l'Sporting i ha acabat amb la convulsió viscuda divendres després del retard a l'entrenament del defensa portuguès Miguel Brito, que ha estat apartat de l'equip.

L'objectiu del València és abstreure's a Bilbao d'aquestes circumstàncies per intentar sumar un triomf en un partit en què finalment el tècnic Unai Emery podrà comptar amb David Navarro i el turc Mehmet Topal, que han estat dubte durant la setmana.

En el capítol de baixes destaca la d'Aritz Aduriz, que no podrà visitar el seu exequip després de la lesió soferta dissabte passat davant l'Sporting, a més de la de David Albelda.

Emery elegirà entre David Navarro i Ricardo Costa un central i entre els argentins Banega i Tino Costa un home per al centre del camp, encara que si juguen tots dos, podria desplaçar Mata a la banda esquerra al lloc de Pablo.

stats