LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 07/12/2010

El València CF busca aquest vespre la victòria a Old Trafford

L'objectiu és aconseguir la primera plaça del seu grup a la Lliga de Campions, si be l'escenari del partit és poc propici per al conjunt valencianista.

Redacció
2 min
Aduriz, a Old Trafford amb alguns companys.

ValénciaEl València CF tractarà d'aconseguir aquest vespre (20.45 hores, Gol T) una victòria a l'estadi d'Old Trafford davant el Manchester United. L'objectiu és aconseguir la primera plaça del seu grup a la Lliga de Campions, tot i que l'escenari del partit és poc propici per al conjunt valencianista.

De fet, al recinte del Manchester United el València mai no ha aconseguit la victòria, ja que acumula dos empats i una derrota, amb un només gol a favor, l'assolit en pròpia meta per un defensor de l'equip britànic.

A més, en contra de l'equip d'Unai Emery també està el fet que el Manchester United tan sols ha perdut un dels últims 52 partits que ha jugat a casa, ja que a només el Besiktas turc va aconseguir imposar-se per 0-1 en la passada campanya.

Igualment, a favor dels locals juga la seva seguretat defensiva a la Lliga de Campions aquesta temporada, ja que si el València CF li marca demà un gol, serà el primer tant que rep el conjunt britànic en la present edició de la competició.

No obstant això, amb la novetat de César Sánchez a la convocatòria i l'absència de Joaquín, al qual Emery ha donat descans, el València CF tractarà de sumar el seu primer triomf davant el conjunt britànic, que amb tretze punts és capdavanter de Grup C.

El València pretén oblidar amb un triomf en la Lliga de Campions la derrota soferta en el Santiago Bernabeu davant el Reial Madrid en Lliga després d'una polèmica expulsió a David Albelda.

Emery podria començar de sortida amb el jove Isco Alarcón com a principal novetat a l'onze que afrontarà aquesta última jornada de la fase de grups, en la qual el València ja té garantida la classificació per a la següent ronda.

stats