PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 19/08/2012

El València treu un punt important del Bernabéu gràcies a Diego Alves (1-1)

El porter brasiler s'ha exhibit contra el Reial Madrid i ha evitat el triomf del conjunt blanc, que ha merescut el triomf per ocasions de gol. El València, però, ha reclamat un gol de Soldado anul·lat per fora de joc

Ara
1 min
Feghouli i Pepe lluiten per la pilota

BarcelonaEl Reial Madrid i el València han empatat a un gol aquest diumenge al Santiago Bernabéu en el primer partit de Lliga. Els de José Mourinho, que han sigut molt superiors en el còmput global del partit, s'han topat amb Diego Alves, que ha fet un gran partit.

El porter del València ha evitat més de tres ocasions clares de gol i ha sigut l'heroi del conjunt valencianista, que en el segon temps s'ha dedicat a conservar l'empat i s'ha oblidat una mica d'atacar. El Madrid, que ho ha intentat, no ha pogut perforar de nou la porteria visitant.

El Madrid, amb un gol obra de Gonzalo Higuaín al minut 11, ha anat de més a menys en el primer temps i ho ha pagat rebent l'empat a les acaballes de la primera meitat. Un cop de cap precís de Jonás Gutiérrez ha superat Iker Casillas, que en la seva sortida ha topat amb el seu company Pepe i tots dos han quedat tocats per l'acció. El porter ha pogut seguir, però Pepe ha hagut de ser substituït per Raúl Albiol.

En el segon temps el València s'ha dedicat a aguantar el resultat i finalment li ha sortit bé. Tot i que podia haver caigut golejat, ja que Higuaín i Benzema han tingut bones ocasions per guanyar, també ha pogut aconseguir els tres punts en una jugada anul·lada per fora de joc a Soldado quan el davanter s'havia plantat sol davant de Casillas. Pellegrino, doncs, ha debutat amb èxit a la banqueta del València.

stats