València
Esports Futbol 13/12/2010

El València, que rep la visita de l'Osasuna, vol sumar tres punts per no despenjar-se de la zona Champions

El València vol rescabalar-se de la derrota al Santiago Bernabeu i aprofitar la derrota del Vila-real, aprofitant les bones sensacions que va mostrar l'equip a Old Trafford

Redacció
1 min

BarcelonaPer aquest partit, Unai Emery no podrà comptar amb els sancionats David Albelda i Tino Costa; ni amb els lesionats Miguel Ángel Moyá, Alejandro 'Chori' Domínguez i Mehmet Topal. L'absència dels tres mig-centres farà que l'entrenador es vegi obligat a situar Maduro com a parella d'Ever Banega a la zona de mitjos; mentre que Pablo li disputarà la titularitat a Joaquín a la banda dreta.

L'altre dubte valencianista és saber si César Sánchez, que torna a la convocatòria després de recuperar-se d'una ruptura fibril·lar, serà el porter titular; o si Emery decidirà conar continuïtat a Guaita com a premi pel bon rendiment de les últimes setmanes.

L'Osasuna, de la seva banda, vol acabar amb les estadístiques negatives fora de casa, on tan sols han sumat un punt en 7 partits. No serà fàcil, perquè Camacho no podrà comptar amb els lesionats Camuñas (que es va lesionar el cap de setmana passat en la derrota contra el Barça al Sadar), Damià Abella i 'Rúper'. En canvi, el defensa Carlos Aranda torna a la convocatòria després de dues setmanes lesionat. Amb tot, no es preveuen canvis a l'onze titular, amb excepció de Pandiani en punta d'atac en substitució de Camuñas.

Pel partit d'aquest dilluns, l'Osasuna ha decidit no traslladar-se a València en avió, i fer-ho en autocar, per ajustar les despeses al pressupost de l'equip.

stats