València

L'Osasuna és el pitjor equip fora de casa, ja que només ha sumat un punt

El València, que rep la visita de l'Osasuna, vol sumar tres punts per no despenjar-se de la zona Champions

El València vol rescabalar-se de la derrota al Santiago Bernabeu i aprofitar la derrota del Vila-real, aprofitant les bones sensacions que va mostrar l'equip a Old Trafford

Per aquest partit, Unai Emery no podrà comptar amb els sancionats David Albelda i Tino Costa; ni amb els lesionats Miguel Ángel Moyá, Alejandro 'Chori' Domínguez i Mehmet Topal. L'absència dels tres mig-centres farà que l'entrenador es vegi obligat a situar Maduro com a parella d'Ever Banega a la zona de mitjos; mentre que Pablo li disputarà la titularitat a Joaquín a la banda dreta.

L'altre dubte valencianista és saber si César Sánchez, que torna a la convocatòria després de recuperar-se d'una ruptura fibril·lar, serà el porter titular; o si Emery decidirà conar continuïtat a Guaita com a premi pel bon rendiment de les últimes setmanes.

L'Osasuna, de la seva banda, vol acabar amb les estadístiques negatives fora de casa, on tan sols han sumat un punt en 7 partits. No serà fàcil, perquè Camacho no podrà comptar amb els lesionats Camuñas (que es va lesionar el cap de setmana passat en la derrota contra el Barça al Sadar), Damià Abella i 'Rúper'. En canvi, el defensa Carlos Aranda torna a la convocatòria després de dues setmanes lesionat. Amb tot, no es preveuen canvis a l'onze titular, amb excepció de Pandiani en punta d'atac en substitució de Camuñas.

Pel partit d'aquest dilluns, l'Osasuna ha decidit no traslladar-se a València en avió, i fer-ho en autocar, per ajustar les despeses al pressupost de l'equip.

Més continguts de