València
Esports Futbol 31/01/2011

El València, sense Munitis, busca la 6a victòria consecutiva contra el Racing d'Ashan Ali Syed

El València buscarà a Santander aconseguir la seva sisena victòria consecutiva i agafar distància a la zona Champions després de l'ensopegada de l'Espanyol

Redacció
1 min
Mata ha marcat en els darrers minuts el gol del triomf del València contra el Llevant

SantanderL'equip que dirigeix Unai Emery ha viscut els últims dies pendent del fitxatge del brasiler Jonas Gonçalves i de la recuperació dels jugadors que han tingut problemes físics en les últimes setmanes: els porters César i Moyà, a més d'Albelda i Vicente. Jugadors que no han entrat a la convocatòria.

Però la notícia més negativa ha estat la lesió de Mata, durant l'entrenament, que li ha impedit entrar a la llista per jugar contra el Racing. Això ha obligat el tècnic a provar un equip amb Pablo Hernández a la banda esquerra i Banega com a segon davanter, per darrera d'Arudiz; a més d'un doble pivot format per Tino Costa i Maduro.

Ricardo Costa o David Navarro, que torna a una convocatòria, seran al mig de la defensa amb Stankevicius. I Bruno podria entrar per Miguel al lateral dret, mentre Vicente Guaita continuarà una setmana més defensant la porteria valenciana.

El Racing ha viscut una setmana plena d'incerteses, que han provocat que el tema esportiu quedés en un segon pla. Després de molts dies de negociacions, l'empresari indi Ali Syed s'ha convertit en el màxim accionista del club. A més, s'ha especulat amb el possible retorn de Nicola Zigic a l'equip càntabre.

En qualsevol cas, el capità de l'equip complirà el segon partit de sanció i serà substituït per Iván Bolado. Així, l'equip segurament no presentarà cap canvi respecte l'onze que va caure derrotat al Camp Nou la setmana passada.

stats