PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 01/12/2012

El València no pot fallar davant la Reial Societat si vol evitar allunyar-se de la zona de Champions

Mathieu, Canales, Rami i Tino Costa són baixa en l'equip de Mauricio Pellegrino

Efe
2 min
Mauricio Pellegrino

ValènciaEl València rep la Reial Societat, disposat a mantenir una jornada més la seva fortalesa com a local i sumar una victòria que li impedeixi despenjar encara més de la zona alta de la classificació. Després de la mala imatge oferta la passada jornada a Màlaga, el València ja és el pitjor equip a domicili de la Lliga-només ha sumat dos punts-pel que guanyar a Mestalla és una obligació per als de Mauricio Pellegrino si no volen ampliar la seva desavantatge amb la zona Champions.

El València no podrà comptar amb els lesionats Jeremy Mathieu i Sergio Canales, ni amb els sancionats Adil Rami i Tino Costa, però recupera el lateral portuguès Joao Pereira, recuperat d'un microtrencament fibril·lar. L'absència de Rami serà coberta per Víctor Ruiz, que torna després d'haver complert sanció a Màlaga, igual que Roberto Soldado. La baixa de Tino Costa podria ser coberta pel brasiler Jonas, mentre que Ever Banega formarà la parella de pivots amb Fernando Gago. Pellegrino ha convocat als dinou jugadors que té disponibles pel que haurà de fer un descart abans del partit.

La Reial Societat tractarà de recuperar les sensacions que va perdre amb l'eliminació de la Copa davant el Còrdova en la seva visita a Mestalla, estadi gairebé sempre advers als seus interessos. L'any passat, en similars circumstàncies i després de ser eliminats pel Mallorca, van viatjar a València i van aconseguir una de les dues victòries que han aconseguit en tot l'any 2012 fora d'Anoeta.

Philippe Montanier, tècnic del quadre donostiarra té per aquesta partit una baixa important per sanció al centre del camp, Asier Illarramendi, i dos més per lesió, Bergara i Elustondo. No podrà per tant repetir l'equip que va donar la talla contra Màlaga i Rayo Vallecano i possiblement introdueixi també algun canvi en atac per tenir Antoine Griezmann.

El jugador francès, que va marcar el Còrdova, és un dels seus intocables i possiblement sigui Diego Ifran o Chory Castro qual quedi fora d'un trident d'atac en què podrien estar Carlos Vela.

Alineacions probables:

València: Alves, Joao Pereira, Víctor Ruiz, Ricardo Costa; Cissokho, Gago, Banega, Feghouli, Saved, Jonas i Soldado.

Reial Societat: Bravo, Carlos Martínez, Mikel, Iñigo Martínez, De la Bella, Pardo, Zurutuza, Prieto, Griezmann, Chory Castro i Vela.

Àrbitre: Clos Gómez (Comitè Aragonès)

Estadi: Mestalla.

Horari: 18.00 hores. (Gol Televisió / Canal +)

stats