València
Esports Futbol 20/03/2011

El València hi posa les ocasions, però el Sevilla el gol i s'emporta el partit a Mestalla (0-1)

Rakitic, quan pitjor ho passava el Sevilla, ha anotat el gol pels andalusos a la segona part. El València ho ha intentat i ha enviat dues pilotes al pal, però no ha fet cap gol

Rakitic (d) celebra el gol amb Medel i Navas

ValènciaEl futbol del Sevilla a Mestalla ha pogut amb les ocasions de gol del València, en un partit on el conjunt andalús ha jugat millor però on l'equip local ha tingut moltes ocasions per marcar i sumar algun punt.

Sota la batuta de Frederic Kanouté i una bona actuació de Jesús Navas, el Sevilla ha imposat la seva llei a base de controlar la pilota. Malgrat que els andalusos han aconseguit el gol en el moment en què ho passaven pitjor, han estat els locals qui han fet més mèrits per guanyar.

De totes maneres, els locals han fet una mala primera part, però han millorat, i molt, després del descans malgrat que han pecat la falta d'encert a porteria, on han estavellat fins a dues pilotes al pal. Però en plena ofensiva local, el Sevilla s'ha trobat amb el gol, gràcies a una bona rematada de Rakitic des de la frontal.

Els visitants han provat de mantenir el resultat contra un València encara més ofensiu, per intentar remuntar, però no han aconseguit foradar la porteria de Javi Varas.

València 0 – Sevilla 1

VALÈNCIA: Guaita, Bruno, David Navarro (Banega, m.54), Dealbert, Mathieu (Jordi Alba, m.78), Topal, Tino Costa, Joaquín, Jonas (Aduriz, m.75), Mata i Soldado.

SEVILLA: Javi Varas, Alexis, Fazio, Escudé, Dabo, Medel (Zokora, m.79), Javi Navas, Rakitic, Perotti (Capel, m.90+), Kanouté i Negredo (Renato, m.90+).

GOL: 0-1, m.69: Rakitic.

ÀRBITRE: Velasco Carballo (Madrid). Targetes grogues a Bruno, Joaquín i Alexis.

ESTADI: Mestalla, uns 40.000 espectadors.