Copa del Rei
Esports Futbol 11/12/2012

El nou València de Valverde posa un peu als quarts de la Copa amb un 0-2 a Pamplona

Parejo ha avançat els xe amb un golàs de falta al minut 2 de la segona meitat, i Soldado ha sentenciat l'Osasuna en el temps afegit

A.s.
Cissokho evita l'entrada per darrera de David Timor (Osasuna)

BarcelonaEl nou València d'Ernesto Valderde ja té un peu als quarts de final de la Copa del Rei després d'haver guanyat per 0-2 el Reyno de Navarra en l'anada dels vuitens. Els dos gols han arribat en dos moments clau; al minut 2 de la segona meitat, amb un golàs de Parejo de falta directa per l'escaire, i un cop en el temps afegit, Soldado ha aprofitat una pilota morta per sentenciar l'eliminatòria.

En una primera part amb poc futbol, l'Osasuna és qui més ocasions ha tingut, a pilota aturada o amb xuts llunyans, però qui ha estat més a prop del gol és el València. Al minut 38, Parejo ha deixat sol Jonas amb una gran assistència, i el davaner brasiler, en l'un contra un amb Riesgo, no l'ha resolt i el porter local ha evitat el gol.

La segona meitat ha començat amb el gran gol de falta de Parejo per l'escaire, i quan més valent s'ha posat l'Osasuna, més perill ha tingut el València al contracop. I quan el 0-1 semblava un mal menor per als navarresos, Roberto Soldado ha caçat un rebuig del porter per fer el 0-2 que deixa l'eliminatòria gairebé impossible de remuntar a Mestalla.