FUTBOL
Esports Futbol 03/12/2017

El València encaixa la primera derrota a Getafe (1-0)

Els de Marcelino García Toral se situen a cinc punts del Barça en la classificació

El València encaixa la seva primera derrota a Getafe (1-0)

BarcelonaDesprés de 14 jornades de la Lliga Santander, el València ha encaixat aquesta tarda la primera derrota de la temporada (1-0). Ho ha fet a l'estadi del Getafe, un dels ascendits de la Segona Divisió d'aquest estiu, en un partit marcat per l'expulsió del local Mario Arambarri al minut 24. Tot i la desigualtat numèrica, els madrilenys han sabut mantenir la intensitat i el bloc a la gespa, i han sorprès l'equip dirigit per Marcelino García Toral amb un gol al minut 66.

Gabriel Paulista ha desviat un xut llunyà de Markel Bergarahan que ha batut el porter Neto i ha servit per tancar el marcador. El València ha perdut finalment la condició d'invicte i se situa segon, a cinc punts del Barça, primer, i amb tan sols un punt més que l'Atlètic de Madrid.