València-Sporting
Esports Futbol 19/02/2011

El València, molt espès en atac, empata amb un Sporting en ratxa i molt segur darrera (0-0)

Els valencianistes han dut sempre la iniciativa del joc, però els ha faltat crear futbol i ocasions, mentre que l'Sporting ha defensat de meravella

Redacció
1 min
Soldado intenta controlar una pilota davant Lora de l'Sporting.

ValènciaEl València i l'Sporting han signat un partit força avorrit a Mestalla que ha acabat en un 0-0 molt eloqüent. L'equip d'Unai Emery ha controlat la possessió de la pilota de principi a fi, però s'ha encallat amb la creació del joc i l'Sporting només ha hagut de defensar-se amb ordre i paciència per endur-se un bon punt de València.

El futbol dels locals ha sigut espès i reiteratiu, i només dos xuts llunyans de Mathieu i Tino Costa a la primera meitat, i l'empenta lògica dels últims cinc minuts, han portat alguns problemes al porter Cuéllar de l'Sporting. De fet, al contracop els asturians han tingut alguna oportunitat interessant per avançar-se.

Amb l'empat, el València ha encadenat la 10a jornada consecutiva sense perdre, i l'Sporting manté la bona ratxa que els ha permès sumar 11 dels últims 18 punts en joc.

0 - Valencia: Guaita, Miguel, Stankevicius, Ricardo Costa, Mathieu, Topal, Tino Costa, Joaquín, Domínguez (Soldado, m.55), Mata (Pablo, m.69) i Aduriz (Jonas, m.79)

0 - Sporting: Cuéllar, Lora, Botía, Iván Hernández, Canella, Eguren, De las Cuevas (Nacho Novo, m.83), André Castro, Nacho Cases, Diego Castro (José Ángel, m.89) i Sangoy (Bilic, m.72)

Àrbitre: Clos Gómez (col·legi aragonés). Groga a Topal.

Incidències: Mestalla, 40.000 espectadors.

stats