València
Esports Futbol 21/09/2012

El València mantindrà la seva relació amb Bankia per acabar el seu nou estadi

El president del València ha explicat que el club xe "té viabilitat total" i assegura que s'estan buscant solucions "per finalitzar la construcció del nou camp"

Efe
2 min
Manuel Llorente, president del València CF

ValènciaEl València mantindrà la seva relació amb Bankia per a la finalització del seu nou estadi, encara que aquesta passarà a ser estrictament financera i no immobiliària, tal com va assenyalar el president del club, Manuel Llorente, en una roda de premsa.

Bankia havia informat que el procés per reprendre les obres havia quedat paralitzat i aquest divendres Llorente ha assenyalat que, tot i que s'ha trencat l'acord de l'operació que havia de permetre eixugar el deute del club i reiniciar les obres del nou estadi, el club manté "una viabilitat total".

"Volem transmetre al valencianisme un missatge de tranquil·litat i confiança en el futur del club. Els últims esdeveniments entre Bankia i Aedifica no afecten els fonaments d'aquest club. El club té viabilitat total i seguirà treballant amb Bankia", ha explicat.

"Estem buscant les millors solucions, que per nosaltres passen per finalitzar la construcció del nou camp. Hem passat a una altra línia. Aquest club està molt més sanejat i és més solvent que fa tres anys", ha afegit el president del València, que no ha especificat els detalls del nou procés.

Llorente ha defensat la gestió del seu consell d'administració i ha recordat que gràcies a ella compten amb la confiança de les institucions financeres, esportives i polítiques. "Que ningú posi en dubte la credibilitat d'aquest consell d'administració, ni la seva capacitat per complir objectius. Fa tres anys hi havia un deute que hem reduït en 200 milions d'euros. Anteriorment es perdien diners en quantitats industrials i darrerament hem equilibrat els comptes de resultats", ha dit.

Pel president del València, els acords immobiliaris anteriors no han pogut cristal·litzar finalment com a conseqüència de "la situació que travessa el país", però ha assegurat que el club farà front al pagament d'interessos que té fixat per al proper mes de desembre.

"No tenim cap preocupació amb el pagament del crèdit del mes de desembre perquè estem buscant solucions de reestructuració financera amb Bankia. La meva única preocupació és el proper partit del Mallorca", ha comentat.

"El plantejament que es va fer en el seu moment era bo per a Bankia i per a nosaltres i ara seguim treballant per aconseguir un nou marc que sigui bo per a tots. No ha de fer-nos incomplir les nostres obligacions, ni el que hem pactat: mai ho hem fet en els tres últims anys", ha afegit, i ha assegurat que el València "no viu en una bombolla".

stats