Copa del Rei
Esports Futbol 23/01/2013

El València vol treure's el mal gust del 0-5 del Madrid amb una remuntada èpica a la Copa

Sense Soldado, els de Valverdre intentaran capgirar el 2-0 de l'anada al Santiago Bernabéu per classificar-se per les semifinals

A.s.
1 min
Ever Banega lluita per la pilota amb Xabi Alonso

BarcelonaAquesta dimecres (21.30 h, C+1) es disputa el tercer partit seguit entre el València i el Reial Madrid. Després del 0-5 dolorós de diumenge passat a Mestalla en Lliga, el València necessita refer-se i millorar la imatge donada amb un bon partit davant la seva afició, i si és eliminant al Madrid, encara millor.

Els d'Ernesto Valverde necessiten remuntar el 2-0 de l’anada al Santiago Bernabéu –amb polèmica arbitral– i saben que no serà una tasca fàcil. El València no podrà comptar amb el seu capità i golejador, Roberto Soldado, lesionat. A la porteria jugarà Guaita, el porter de la Copa.

El Madrid, per la seva banda, tornarà a jugar a Mestalla tres dies després d'aconseguir una golejada amb el seu millor partit de la temporada. L'entorn blanc ha agafat moral gràcies a la primera retallada de punts respecte el Barça en Lliga, i se sent més fort que fa una setmana. Pepe i Ramos encara no podran jugar, mentre que Marcelo i Kaká han quedat fora de la convocatòria.

Qui superi l’eliminatòria s’enfrontarà al Barça o al Màlaga a les semifinals de la Copa.

stats