Esports Futbol 03/12/2012

Valverde: "El València C.F. tractarà de portar la iniciativa, tenir un estil propi i imposar-lo al camp"

El València Club de Futbol elegeix al tècnic extremeny perquè reuneix les "característiques necessàries per maximitzar el rendiment de la plantilla"

Salvador Almenar
1 min
Manuel Llorente presenta Ernesto Valverde com a nou tècnic del València

ValènciaL'entrenador Ernesto Valverde ha estat presentat fa uns minuts com a nou tècnic del València Club de Futbol després de la destitució el darrer dissabte de Mauricio Pellegrino. En la roda de premsa de presentació també han estat presents el president de l'entitat, Manuel Llorente, i el director esportiu, Braulio Vázquez, qui ha mostrat la seva confiança en les capacitats de Valverde "per maximitzar el rendiment de la plantilla" i redreçar la dinàmica de l'equip.

L'extècnic de l'Olympiacos ha agraït la confiança del club i ha assegurat que el seu primer objectiu serà que els jugadors assimilin les seves idees de joc. Preguntat sobre quin serà el seu plantejament per aquest nou València C.F., Valverde ha assenyalat que tractarà crear "un grup sòlid" i un equip "que tracti de portar la iniciativa del joc, que tingui un estil propi i que tracti sempre d'imposar-lo al camp".

Valverde no ha volgut, però, referir-se als punts febles que ha detectat en l'equip perquè "qualsevol cosa que digui es pot interpretar com un menyspreu a l'anterior tècnic". Tot i això, ha dit que el seu treball tractarà de "mantenir les fortaleses de l'equip i millorar allò que sigui possible".

De la seva banda, el president Manuel Llorente ha tornar a dir que la decisió d'acomiadar al tècnic argentí, Mauricio Pellegrino, no va ser resultat d'un "rampell" sinó per "com va perdre" l'equip en Màlaga i contra la Reial Societat.

stats