PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 13/03/2011

El Saragossa anul·la un València a qui li pesa l'eliminació de la Lliga de Campions (4-0)

Dos penals en la segona part ben transformat pel local Gabi han sentenciat un partit que el Saragossa ha dominat i que tanca una setmana negra pel València

Redacció
2 min
Ander Herrera, capità del Saragossa, intenta controlar la pilota envoltat de jugadors valencians.

SaragossaEl Saragossa no ha donat opció al València i l'ha superat des del principi fins al final del partit, en el que ha estat el millor partit dels aragonesos. La derrota, i a més contundent, deixa més tocats encara els d'Unai Emery, que aquesta setmana han vist com queien eliminats de la Lliga de Campions.

Els locals han anat per feina i abans dels cinc primers minuts de partit, ja dominaven en el marcador. Paredes ha penjat una falta a l'àrea i Jarosik ha aparegut al segon pal per, de cap, superar Guaita (4').

El València ha intentat reaccionar i pujar una mica la seva intensitat, i Joaquin podria haver fet l'empat si no fos perquè la defensa del Saragossa ha estat molt segura. Això sí, qui ha tingut una opció clara de marcar ha estat el local Bertolo. Diogo, de cap, ha rematat sense voler a la frontal de l'àrea i ha servit una pilota a l'espai per Bertolo, que entrant des del darrere ha rematat alt amb l'esquerra. I a més, Uche també ha perdonat el segon abans que Ander Herrera aconseguís tornar a superar Guaita (39'). Uche s'ha inventat una gran passada i ha deixat a Ander sol a la frontal de l'àrea, que ha entrat dins l'àrea i ha superat en el mà a mà el porter valencià.

Els d'Emery han marxat als vestidors gairebé sense haver generat cap ocasió clara de gol. I així han seguit en la segona, si bé els valencians han aconseguit apropar-se una mica més a la porteria de Doblas.

Però tot just quan semblava que el València començava a reaccionar –amb una jugada de Joaquín i una altra de Mata–, han arribat dos penals en contra gairebé consecutius. El primer, que ha suposat a més l'expulsió d'Stankevicius per doble amonestació, l'ha transformat Gabi (63'), igual que el segon, una dubtosa pena màxima que, segons l'àrbitre, ha comès Albelda sobre Braulio. El migcampista del Saragossa no ha perdonat des dels onze metres (74').

Els valencians han semblat acusar en excés l'eliminació de dimecres de la Lliga de Campions i, amb un jugador menys durant gairebé mitja hora, no han pogut reaccionar.

SARAGOSSA 4

VALÈNCIA 0

Saragossa: Doblas; Diogo (Da Silva 86'), Jarosik, Contini, Paredes; Ponzio, Gabi (N'Daw 79'); Jorge López, Ander Herrera, Bertolo, i Uche (Braulio 59').

València: Guaita; Bruno, Stankevicius, Ricardo Costa (Banega 80'), Jordi Alba; Joaquín, Tino Costa, Topal, Mathieu (Mata 57'); Jonas (Albelda 67') i Soldado.

Gols: 1-0 (4') Jarosik. 2-0 (39') Ander Herrera. 3-0 (64') Gabi, de penal. 4-0 (74') Gabi, de penal.

Àrbitre: González González (Castella-La Manxa). Targetes grogues: als locals Paredes i Gabi, i als visitants Tino Costa, Banega i Albelda. Targetes vermelles: a Stankevicius (65') per doble amonestació.

stats