Futbol
Esports Futbol 08/06/2011

Víctor Valdés debuta com a titular amb la selecció espanyola en l'amistós a Veneçuela (0-3)

Iniesta, Busquets, Pedro i Villa també han sortit d'inici amb Espanya, i els dos davanters han siguts els autors dels dos primers gols espanyols

Albert Solé
David Villa abraçat amb Andoni Iraola després de marcar el 0-1.

BarcelonaVíctor Valdés ha debutat com a titular amb la selecció espanyola en l’amistós a Veneçuela (0-3) d'aquesta nit. Valdés fins ara havia jugat en tres partits amistosos també, però sempre entrant sempre en la segona part. A més del porter del Barça, Busquets, Villa, Iniesta i Pedro també han sigut titulars amb Espanya en l’últim partit de la temporada abans de començar les vacances. David Villa ha sigut l’encarregat d’obrir el marcador ben aviat, i Pedro ha marcat el segon tot seguit. Abans del descans Xabi Alonso ha fet el tercer. La segona part ha sigut de tràmit. Pedro i Busquets han sigut els únics jugadors del Barça que han jugat els 90 minuts del partit, i Valdés ha sigut substituït en el minut 88.