FUTBOL
Esports Futbol 01/06/2019

Victòria del Nàstic en el seu últim desplaçament a Segona Divisió (0-1)

Els tarragonins s'acomiadaran de la categoria i l'afició el diumenge 9 contra el Lugo

Adrià Fernández
Els jugadors del Nàstic celebrant el gol de Javi Márquez en la victòria per 0-1 contra l'Alcorcon

BarcelonaAmb el descens de categoria assegurat des de fa setmanes, el Nàstic s'ha pres els partits que li queden a la Segona Divisió sense pressió. Avui ha obtingut una nova victòria contra l'Alcorcon (0-1), això sí, intranscendent. El gol de Javi Márquez col·loca els grana amb 35 punts que, si més no, ajuden a maquillar una temporada per oblidar.

Els d'Enrique Martín s'han avançat al marcador als vuit minuts de partit. Un xut potent de Javi Márquez amb l'esquerra des de la frontal de l'àrea ha servit per obrir la llauna al Municipal de Santo Domingo. Sense gaires més ocasions clares en tot el partit, el conjunt madrileny ha pogut situar l'empat al marcador, però la pilota s'ha estavellat a la fusta. Thioune, que ha entrat al terreny de joc als deu minuts per la lesió de Viti, ha tret l'esfèric a la línia de gol i Bernabé ha acabat atrapant el xut final de Daniel Fernández. Amb un segon temps sense cap clara ocasió i un ritme de joc lent, el resultat s'ha mantingut i el Nàstic ha sumat la seva novena victòria de la temporada.

Amb tot, l'últim partit de la temporada del Nàstic de Tarragona com a equip de la Segona Divisió serà el diumenge 9 de juny (20.30 h) al Nou Estadi contra el Lugo. Els gallecs estan lluitant per la permanència i tenen dos partits vitals per mantenir la categoria: aquest diumenge contra el Tenerife, amb qui comparteix situació a la classificació, i contra el Nàstic en el seu acomiadament a la categoria davant l'afició.