FUTBOL

El Vila-Real busca assegurar Europa des d'Anoeta

Els groguets visiten aquest dissabte (22 hores, Cuatro) el camp de la Reial Societat, que no s'hi juga res, amb l'objectiu de fortificar la sisena posició que dóna accés a l'Europa League

El Vila-Real és molt a prop d'entrar a Europa per segona temporada consecutiva. Els de Marcelino són sisens, l'última plaça que dóna accés a l'Europa League (tot i que en cas que el Barça guanyi la Copa el setè també s'hi classificarà) amb vuit punts de marge respecte el seu perseguidor, el Màlaga. A falta de sis jornades per acabar la Lliga, els de la plana visiten el camp de la Reial Societat aquest dissabte (22h / Cuatro), que amb la permanència assegurada i sense opcions reals d'entrar a Europa no si juguen més que l'orgull.

Els de Marcelino, però, arriben a Anoeta amb una plaga de lesions preocupant: a part de la baixa de Musacchio pel que resta de temporada, els groguets no podran comptar amb Cheryshev ni Dos Santos. A més a més, Uche i Ikechukwu són dubte. Lluny ja de la cinquena posició, a mans del Sevilla, el Vila-Real se centra en confirmar la sisena, però haurà de fer front a les baixes d'aquí a final de temporada.

La Reial Societat arriba al partit en una situació completament diferent. Si bé és cert que no es pot considerar matemàticament salvat, l'equip basc és a 12é, amb 10 punts de marge respecte les zones de descens, amb la qual cosa no hauria de passar angunies en el que resta de temporada. L'objectiu principal dels de Moyes és, doncs, agradar als seus aficionats.

Amb els deures pràcticament fets, els bascos han notat el fet de no jugar-s'hi res i porten quatre partits sense conèixer la victòria. El Vila-Real ha pagat cares les baixes que ha anat arrossegant en l'últim tram de la competició, i fa sis partits que no aconsegueix guanyar.