VILA-REAL
Esports Futbol 12/01/2011

Ángel estarà sis mesos de baixa pel trencament del lligament encreuat anterior

El defensa del Vila-real es va trencar durant el partit contra el Reial Madrid, va ser operat dimarts i no tornarà a un camp de futbol fins a la propera temporada

Redacció
1 min
Ángel López, amb Sinama Pongolle a La Romareda.

Vila-realÁngel López, defensa del Vila-real, estarà sis mesos de baixa pel trencament del lligament encreuat anterior, del qual va ser intervingut quirúrgicament el passat dimarts a Barcelona.

El lateral del Vila-real es va lesionar el passat diumenge en el minut 62 del partit que va enfrontar el seu equip amb el Reial Madrid i, després de les primeres exploracions, es va desplaçar fins a Barcelona acompanyat pel doctor Manuel Tello, cap dels serveis mèdics del Vila-real.

Una artroscòpia va confirmar el trencament, del qual va ser intervingut per l'equip del doctor Ramon Cugat. La lesió i la posterior recuperació suposarà que el jugador es perdi el que resta de temporada i arribi molt just a l'inici de la propera.

Amb la baixa d'Ángel, el Vila-real es queda només amb un lateral d'aquesta posició com és el jove Mario Gaspar, per la qual cosa el club podria plantejar-se la possibilitat de buscar alguna opció per reforçar aquesta demarcació.

stats