Publicitat
Publicitat

COPA DEL REI

En l'anada van acabar 3-3 al Madrigal

El Vila-real vol aprofitar la dèbil situació del Sevilla

Els de la Plana només pensen a guanyar el Sevilla al Sánchez Pizjuán (22 hores) i aconseguir la seva primera classificació per a les semifinals de la Copa del Rei

El Vila-real espera poder aprofitar la dèbil situació per la qual passa el Sevilla per aconseguir el bitllet per a les semifinals de la Copa del Rei. Després del 3-3 que els dos equips van signar al Madrigal, el Vila-real necessita guanyar o empatar a més de tres gols al Sánchez Pizjuán.

Els sevillans podrien partir amb una mica d'avantatge pel fet de jugar com a locals, però els dubtes arriben quan es miren els números a la Lliga. Els de Gregorio Manzano han perdut i han guanyat a casa en quatre ocasions (de 10 partits disputats) i, en aquests partits com a locals, han encaixat 15 gols.

El tècnic del Sevilla treballa per corregir aquesta inestabilitat tàctica i seguir amb bon pas a la Copa del Rei, competició en què l'equip sí que mostra una bona mitjana golejadora. Per al partit, Manzano apurarà fins a última hora per comprovar l'estat físic d'alguns jugadors que té tocats, tot i que és molt probable que el porter Andrés Palop segueixi de baixa un partit més.

La possible alineació titular no variarà en excés del partit que va jugar dissabte a la Lliga, tot i que és possible que canviï l'argentí Diego Perotti i doni entrada a Diego Capel a l'extrem esquerre i que a la davantera Álvaro Negredo prengui el lloc del brasiler Luis Fabiano.

El Vila-real es presentarà al Sánchez Pizjuán amb la intenció d'aconseguir la primera classificació de la seva història per a una semifinal de Copa del Rei i només pensa a guanyar el partit. L'equip ha aconseguit guanyar a Sevilla en Copa del Rei, però la última vegada que ho va aconseguir, el triomf per 0-2 li va ser insuficient, ja que els sevillistes havien vençut en l'anada per 1-3.

El Vila-real arriba amb moltes baixes i en totes les demarcacions, ja que segueixen sense poder jugar Marcos Senna, Carlos Marchena, Santi Cazorla, Nilmar Honorato da Silva i el porter Juan Carlos. Amb això, el tècnic Juan Carlos Garrido haurà de mantenir en el grup diversos dels joves jugadors que fins ara no eren habituals, amb la presència a l'equip de jugadors com Javier Matilla, Mateo Musacchio o Marcos Ruben, que ja juguen amb assiduïtat en el primer equip. Cicinho, fitxat en el mercat d'hivern, podria debutar.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT