COPA DEL REI
Esports Futbol 18/01/2011

El Sevilla jugarà les semifinals després de derrotar un Vila-real sense personalitat (3-0)

El Sevilla serà a les semifinals de la Copa del Rei. El conjunt andalús va superar sense gaires problemes a un Vila-real difícil de reconèixer.

Altidore (Vila-real) i Alexis (Sevilla), lluitant per la pilota

BarcelonaDia rodó per al Sevilla. El conjunt de Gregorio Manzano ha golejat el Vila-real per 3-0 en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei i jugarà de nou les semifinals, com la temporada passada, quan va ser campió.

Guiats per un Negredo inspirat, els locals van tenir menys problemes dels previstos per derrotar un Vila-real que tenia algunes absències importants, però que no va aconseguir imposar el seu futbol de toc. A part del triomf, la gran notícia del dia va ser la reaparició del defensa català Sergio Sánchez, qui va jugar com a titular de lateral dret en el que és el seu primer partit des de que ha rebut permís per jugar, ja que havia vist com un problema cardíac aturava la seva carrera.

Els gols locals van ser obra del brasiler Renato, qui va tocar una pilota que ja entrava a al porteria de l'equip groc després del xut de Negredo. El gol que va obrir el marcador va arribar després d'un refús desafortunat de Musacchio. Aquest gol ha despertat a un Vila-real que no havia començat bé, i que va dominar amb alguna ocasió de gol fins el descans.

En la segona part però, el Sevilla ha sortit amb molta energia i ha sentenciat l'eliminatòria amb dos gols més, de Kanouté i Alexis. Ara, el Sevilla espera rivals a les semifinals: o el Reial Madrid o l'Atlètic de Madrid.

Sevilla: Varas, Sergio Sánchez, Alexis (Konko, 59') , Dabo, Martin Cáceres, Zokora, Renato, Romaric (Jesús Navas, 76'), Negredo i Kanouté (Perotti, 72').

Vila-real: Diego López, Cicinho, Gonzalo, Català (Bruno, 59') , Joan Oriol, Musacchio, Jefferson, Cani (Capdevila, 74') , Borja Valero, Rossi i Altidore (Marco Rubén, 62').

Gols: 1-0 Renato (6'). 2-0 Kanouté (47') i 3-0 (50') Alexis.

Àrbitre: Pérez Lasa (basc). Targetes grogues a Fernando Navarro, Musacchio i Rossi.

Estadi: Sánchez Pizjuán,. 40.000 espectadors.