Lliga Europa
Esports Futbol 02/12/2010

El Vila-real sotmet al Dinamo de Zagreb al Madrigal i es classifica pels setzens de final (3-0)

L'equip de Juan Carlos Garrido ja s'ha classificat matemàticament per la fase d'eliminatòries, i en l'últim partit a Bruges es jugarà la primera plaça del grup

Redacció
1 min

Vila-realEl Vila-real ha aconseguit la classificació matemàtica per als vuitens de final de la Lliga Europa després duna gran partit al Madrigal contra el Dinamo de Zagreb, combinat amb l'empat del Bruges amb camp del PAOK de Salònica. Els de la Plana han sigut superiors en tot moment, i fins i tot el 3-0 (Rossi dos cops i Marco Ruben) final ha quedat curt ja que fins i tot Marcos Senna ha fallat un penal a falta de tres minuts. D'aquesta manera, el Vila-real es disputarà la primera plaça del seu grup en l'última jornada al camp del Bruges.

VILA-REAL: Diego López; Musacchio, Marchena, Catalá, Bruno, Borja Valero, Cazorla, Borja Valero, (Nilmar, m.78), Marco Rubén, (Senna, m.62) i Rossi (Montero, m.81).

DINAMO ZAGREB: Kelava; Vrasiljko, Biscan, Tonel, Cufré, Badelj, Ademi (Morales, m.78), Sammir (Rukavina, m.70), Calello, Ibañez i Beciraj (Barbaric, m.88).

GOLS: 1-0 Rossi (m.25), de penal. 2-0 Marco Ruben (m.62). 3-0 Rossi (m.79).

ÀRBITRE: Manuel Gräfe. T.G.: a Diego López, Giuseppe Rossi, Ángel, Marchena i Kelava. T.V.: a Biscan.

PÚBLIC: Unos 14.000 espectadors.

stats