PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 05/02/2011

El Llevant sorprèn tot El Madrigal i deixa el Vila-real sense els tres punts (0-1)

El Llevant ha fet avui el que ningú havia fet fins ara: guanyar a casa del Vila-real. Els homes de Luis García sumen tres punts d'or i agafen oxigen quedant a un punt de la salvació

Redacció
2 min
Valdo celebra el gol aconseguit

CastellóEl Llevant ha aconseguit una victòria importantíssima per 0-1 en un camp, El Madrigal, on ningú ho havia aconseguit, davant d'un Vila-real que ha fet el pitjor partit de la temporada i es complica en la seva lluita per estar en la Lliga de Campions .

L'equip de Luis García ha lligat de mans el Vila-real des del primer minut i s'ha mostrat molt perillós en els contraatacs. D'aquesta manera el Llevant ha aconseguir tres punts que li serveixen per seguir lluitant per salvar la categoria.

El Llevant ha sabut aturar el futbol del Vila-real amb un plantejament defensiu i amb una clara vocació, la d'esperar les seves opcions al contraatac.

Durant la primera mitja hora el Vila-real ha xocat contra el mur defensiu del Llevant i els granotes han posat la por a la grada a cada contraatac.

Una dinàmica que només ha canviat en els últims deu minuts, potser pel cansament o perquè el Vila-real ha pressionat una mica més. La primera part no ha estat un exercici de gran futbol i a l'inici de la segona ha estat quan Valdo, en una conta, s'ha plantat completament sol davant de Diego López i no ha perdonat.

Fitxa Tècnica

0 - Vila-real: Diego López, Mario, Gonzalo, Marchena (Cicinho Min 63), Capdevila (Nielsen Min.75), Bruno, Borja Valero, Cazorla, Cani (Matilla Min 75), Rossi, Nilmar.

1 - Llevant: Munúa, Javi Venta, Ballesteros, Nano, Del Horno, Juanfran, Xavi Torres, Pallardó, Valdo (Xisco Nadal Min 92), Stuani (Juanlu Min 79), Xisco Muñoz (Rafa Jordà Min 77).

Gol: 0-1 Min 47 Valdo

Àrbitre: González González, ha mostrat targetes grogues als locals Marchena, Gonzalo i per als visitants Stuani, Ballesteros, Valdo, Xisco Muñoz, Munúa i Juanfran

Incidències: Partit corresponent a la jornada 22 del campionat nacional de lliga, amb la presència de 20.000 espectadors

stats