Vila-real
Esports Futbol 09/01/2011

Juan Carlos Garrido: "Els àrbitres vénen al Bernabéu condicionats, xiulen amb por"

Diu que el criteri del col·legiat ha canviat en el segon temps i reclama que el tercer gol del Madrid no hauria d'haver pujat al marcador per fora de joc

Redacció
1 min
Garrido dóna instruccions als seus jugadors

BarcelonaL'entrenador del Vila-real, Juan Carlos Garrido, s'ha mostrat molest a la roda de premsa posterior al partit amb l'arbitratge de Fernández Borbalán, del qual ha dit que "ha canviat radicalment el criteri en el segon temps" i que ha arbitrat "condicionat" després del descans.

Garrido, molt molest, ha dit que el tercer gol del Reial Madrid, obra de Cristiano Ronaldo "ha estat fora de joc en dues ocasions. Primer de Di María perquè intenta tocar la pilota i despista a Diego López i després de Cristiano que està en fora de joc i va cap enrere per xutar la pilota".

El tècnic dels de La Plana creu que Mourinho, durant la celebració del quart gol, "no ha tingut mala intenció", però entén que "els jugadors hagin interpretat que era en to burlesc".

Per acabar s'ha mostrat irònic amb la seva expulsió i ha dit que "només faltava que vingués la Policia a treure'ns de la banqueta".

stats