Vila-real - Mallorca
Esports Futbol 18/12/2010

Vila-real - Mallorca: duel a la gespa i als despatxos

Serà la primera vegada que els dos equips es veuen les cares després de l'exclusió del Mallorca de l'Europa League, aquest estiu i per motius econòmics, en benefici del Vila-real

Redacció
2 min

BarcelonaVila-real i Mallorca juguen aquest dissabte un partit on, a més de lluitar per tancar l'any en la zona alta de la classificació, es veuen les cares els dos equips que van protagonitzar el serial de l'estiu als despatxos de l'Europa League. Tot després que la UEFA no permeté la inscripció del Mallorca a la competició, per deutes econòmics, en benefici del Vila-real.

Un afer que es va produir a l'estiu, però que encara cueja, doncs és el primer cop que els dos equips es veuen les cares aquesta temporada. Les relacions entre els dos clubs s'han deteriorat fins al punt que els directius del club balear podrien no assistir a la llotja del Madrigal, aquest dissabte.

Esportivament parlant, el Vila-real afronta el partit amb l'objectiu de guanyar per acabar l'any en la 3a posició, i afrontar el 2010 en una posició privilegiada per tornar a la Champions la temporada vinent. Els de La Plana estan completant una bona temporada a casa, on tan sols han cedit un empat.

Tot i això, els groguets afronten el partit després de la derrota al camp del Getafe a l'últim minut; i no podran comptar amb els lesionats Joan Oriol i Carlos Marchena; tot i que podrà jugar amb el defensa Mateo Musacchio, ja que el comité li ha retirat la 5a targeta groga. A més de Giuseppe Rossi, que torna després de complir el partit de sanció.

D'altra banda, el Mallorca, que ha perdut els dos últims partits de lliga, vol “venjar-se” de la seva exclusió d'Europa, i sumar 3 punts que li permetin acabar l'any molt a prop de la zona d'Europa League.

Laudrup podrà comptar amb el defensa Ayoze Díaz i el davanter Sergio Tejera, ja recuperats de les respectives lesions; i tan sols té el dubte de l'uruguaià Gonzalo “Chori” Castro, que ha estat convocat però serà dubte fins a última hora.

El partit començarà a les 10 del vespre i l'arbitrarà Turienzo Álvarez.

stats