Vila-real
Esports Futbol 17/12/2010

Nàpols - Vila-real als setzens de l'Europa League

Els de La Plana jugaran contra un dels rivals més durs del torneig; mentre el Sevilla s'enfrontarà al Porto, amb l'inconvenient de jugar la tornada fora del Pizjuán

Redacció
1 min

Nyon (Suïssa)Es tracta d'un rival difícil pels de La Plana, ja que el Nàpols està completant una excel·lent temporada a la Sèrie A, on comparteix la segona plaça amb la Juventus i la Lazio després de 16 jornades disputades. A més, els italians compten amb el davanter uruguaià Edinson Cavani, un dels que està més en forma del torneig de la regularitat, i que forma parella atacant amb Ezequiel Lavezzi.

Tot i el rival és un dels més complicats que podia tocar als Vila-real, els groguets tindran l'avantatge de jugar el partit de tornada al Madrigal.

Més complicat, en canvi, ho tindrà el Sevilla. Els andalusos han quedat emparellats amb el Porto, equip que encara no coneix la derrota en competició oficial aquesta temporada; i que té a les seves files el màxim golejador de la lliga portuguesa: Falcao. A més d'això, els homes de Gregorio Manzano hauran de disputar la tornada fora del Pizjuán.

De la resta del sorteig cal destacar l'eliminatòria entre Anderlecht i Ajax, dos històrics del futbol europeu; el Lech Poznan, que entrena José Mari Bakero, jugarà contra el Braga; el Liverpool s'enfrontarà a l'Sparta de Praga; o el Manchester City jugarà contra l'Aris Salonica.

stats