Vila-real
Esports Futbol 17/02/2011

Un Vila-real en hores baixes visita el Nàpols

El Vila-real ha encadenat dues derrotes consecutives contra rivals de la zona baixa, i al davant hi tindrà un rival que és segon a la Serie A

Redacció
1 min
Giuseppe Rossi celebra un dels gols contra la Reial Societat

NàpolsEl Vila-real afronta aquest dijous el partit d'anada dels setzens de final de l'Europa League a Nàpols en el moment més crític de la temporada, després d'encadenar dues derrotes consecutives, contra un rival en alça que ocupa la segona plaça de la lliga transalpina.

L'equip que dirigeix Juan Carlos Garrido travessa un mal moment, en part per les absències de jugadors importants a l'equip com Marcos Senna, Nilmar o Marchena, futbolistes que han estat lesionats i que comencen a incorporar-se al grup, tot i que mancats de ritme de joc. Tot i que la bona notícia per al partit d'aquest dijous és la recuperació de jugadors clau que no van poder jugar el cap de setmana, com Giuseppe Rossi i Bruno Soriano.

Amb tot, el Vila-real torna a Itàlia, el país en què ha disputat més partits de competició europea, i en què curiosament no ha aconseguit guanyar mai, després d'enfrontar-se a equips com Lazio, Roma, Inter o Torí, entre d'altres.

Al davant hi tindrà el Nàpols, un equip que està completant una temporada excel·lent i que és a tan sols 3 punts del liderat. Per a aquest partit Mazzarri, l'entrenador del conjunt italià, no podrà comptar amb el defensa Paolo Cannavaro, que està sancionat, i es preveu que el seu lloc l'ocupi Emilson Cribari. També és dubte la presència de l'argentí Ezequiel Lavezzi, que va ser sancionat amb tres partits a la Serie A per escopir un rival de la Roma durant un partit d'aquest cap de setmana.

stats