Vila-real
Esports Futbol 09/01/2011

Un Vila-real amb la moral pels núvols vol aconseguir la seva primera victòria al camp del Reial Madrid

Els de La Plana volen aprofitar l'embranzida del partit de Copa, quan van remuntar l'eliminatòria contra el València, i certificar la tercera posició a la Lliga

Redacció
1 min
Els jugadors del Vila-real celebren un gol.

MadridEl Reial Madrid afronta al Santiago Bernabéu (19 h.), on ha guanyat tots els partits que ha disputat aquesta temporada, una prova de foc davant del Vila-real, tercer classificat de Primera Divisió. Malgrat que les estadístiques són favorables als blancs, ja que els “groguets” encara no han aconseguit guanyar a l'estadi madridista.

El conjunt de La Plana afronta el partit en un bon moment de forma, i amb la moral pels núvols després de superar el València a la Copa -amb remuntada inclosa-. Els de Garrido no només volen aconseguir aquesta primera victòria al Bernabéu sinó també acostar-se al Madrid a la classificació i afermar, encara més, la plaça de Lliga de Campions.

Per aquest partit, el Vila-real no pot comptar amb els lesionats Marchena, Senna i Nilmar. Amb això, i malgrat l'esforç del partit d'entre setmana, el tècnic repetirà l'onze inicial de la Copa, amb excepció de Diego López, que recupera la titularitat sota els pals.

El Madrid, d'altra banda, afronta el partit amb un únic davanter centre: Benzema. Després que aquesta setmana es confirmés que Higuaín havia de passar pel quiròfan, Mourinho ha assegurat que situarà el jugador francès, d'inici; i no Cristiano Ronaldo com s'havia especulat. Mou també ha confirmat que donarà més minuts a Kaká. A més, aquesta setmana s'ha lesionat el central Pepe, que estarà un mes de baixa, i que serà substituït a l'onze per Raúl Albiol.

Tot plegat, per sumar tres punts contra un rival molt complicat, i també per no deixar escapar el Barça al capdavant de la classificació.

stats