Vila-real
Esports Futbol 23/01/2011

El Vila-real rep la Reial Societat amb l'objectiu de mantenir la bona ratxa a casa i la 3a posició

Els groguets, que recuperen 2 dels lesionats de llarga durada, s'aferren a la bona ratxa a casa per superar els bascos en la setmana que han quedat eliminats a la Copa

Redacció
1 min
El Madrigal.

Vila-realEl Vila-real afronta l'inici de la segona volta de la Lliga amb la idea de mantenir-se invicte a casa contra una Reial Societat que busca sorprendre després d'haver golejat el Getafe a domicili i aprofitar el desgast dels castellonencs a la Copa.

L'equip que dirigeix Juan Carlos Garrido continua amb moltes baixes per lesió -Nilmar, Senna i Angel López- tot i que per aquest partit recupera el migcampista Cazorla i el defensa Marchena. Tot i això, el Vila-real afronta el partit amb la voluntat de mantenir la bona ratxa a casa i continuar a la 3a posició a la Lliga.

Pel que fa a l'onze inicial, les possibles novetats serien el debut a la Lliga del lateral brasiler Cicinho, i la possible tornada del migcampista Bruno Soriano, que no va jugar entre setmana per molèsties musculars.

Per part de la Reial Societat, el davanter Joseba Llorente tornarà al que va ser casa seva durant dues temporades després d'haver marcat 5 gols en tota la primera volta, una xifra baixa però que ha quedat compensada per les assistències.

A la primera volta, els donostiarres ja van imposar-se (1-0); però en aquesta jornada tot serà més complicat. I és que l'entrenador, Martín Lasarte, no podrà comptar amb els migcampistes David Zurutuza i Elustondo, ni tampoc amb el lateral Carlos Martínez. En canvi, el central Mikel González ha entrat a la llista després de superar molèsties musculars.

El partit començarà a les 21 h. i el xiularà l'asturià Muñíz Fernández

stats