1a DIVISIÓ
Esports Futbol 22/04/2012

El Vila-real es deixa dos punts en l'últim sospir a Anoeta (1-1)

Els groguets s'han avançat en el marcador amb un gol de Marcos Senna abans del descans, però a les acaballes, Vela ha fet l'empat de xilena

Efe
2 min
Marco Ruben, del Vila-real, intenta rematar davant Demidov i Ansotegi, de la Reial Societat

San SebastiàUn gol del mexicà Carlos Vela al minut 86 ha evitat que el Vila-real sumés els tres punts a Anoeta, en un partit que pot ser decisiu en la lluita per la permanència per als dos conjunts.

L'equip de Lotina ha començat molt prudent el partit i han estat els donostiarres els que han assumit el control del joc, amb molt zel en no descuidar la defensa, ja que el Vila-real, en ràpides contres, portava perill a la porteria de Bravo.

Hernán Pérez ha estat qui ha donat el primer avís que el conjunt de La Plana havia vingut a pel triomf i en el minut 32 ha estat a punt de culminar un d'aquests contraatacs amb un xut que ha fregat el pal.

Una fulminant resposta de Xabi Prieto, en una acció personal, hauria pogut suposar el primer gol del partit però el seu xut ha estat repel·lit pel pal amb Anoeta celebrant el gol.

Vila-real no ha esperat més per decantar la balança i, abans que els donostiarres fossin creixent, ha arribat el gol de Marcos Senna, en una gran execució des de fora d'àrea que es s'ha colat com un coet a la porteria local.

Han sortit els donostiarres llançats al segon temps i Agirretxe ha donat un gran ensurt a Diego López, encara que més gran ha estat encara el que ha tingut Marco Rubén en un mà a mà amb Bravo que aquest ha blocat. Cani ha tingut un altre instants després.

També la Reial ha tingut les seves opcions, però com que la pólvora de Prieto i Griezmann s'ha mullat amb la pluja que ha caigut a la segona part, els donostiarres no encertaven a moure el marcador.

Els últims minuts han estat intensos per als locals, fins que a quatre minuts del final ha arribat el gol de Vela, de xilena, després d'una bona centrada de Griezmann.

REIAL SOCIETAT 1VILA-REAL 1

Reial Societat:

Bravo; Dani Estrada, Ansotegi, Demidov, De la Bella, Elustondo, Aranburu (Pardo, min. 65), Xabi Prieto, Zurutuza (Griezmann, min. 57), Vela, Agirretxe (Llorente, min. 78).

Vila-real: Diego López; Musacchio, Mario, Zapata, Català, Marcos Senna, Hernán Pérez (Angel, min. 80), Borja Valero (Marchena, min. 90), Bruno; De Guzmán (Cani, min. 60), Marco Rubén.

Àrbitre: Fernández Borbalán. Amonestacions a Ansotegi, Demidov, Elustondo, Català i Marco Rubén.

Gols: 0-1, min. 42: Marcos Senna. 1-1, min. 86: Vela.

Incidències: Uns 23.000 espectadors a l'estadi Anoeta.

stats