Vila-real
Esports Futbol 05/12/2010

El Vila-real reforça la seva plaça de Champions en superar el Sevilla en un partit força gris (1-0)

Mentre els de La Plana han sortit amb la voluntat de dominar la pilota, el Sevilla ha optat per tancar-se al darrera i no s'ha obert fins als últims minuts, per buscar l'empat

Nilmar supera el porter Palop, just abans de marcar l'unic gol del partit

Vila-realEl Vila-real ha aconseguit una bona victòria contra el Sevilla en un partit sense massa futbol, però que ha servit perquè els de La Plana refermin la seva 3a posició a la lliga, amb 30 punts.Tot i que el partit ha estat bastant pobre, el Vila-real ha dominat de manera clara els primers 45 minuts, tot i que al davant ha trobat un equip que ha apostat per tancar-se al darrera. Tot i això, els “groguets” han pogut crear ocasions a la porteria de Palop, i a la mitja hora Nilmar ha rebut de Rossi a l'espai, ha superat el porter amb un bon dríbling cap a la dreta, i ha marcat d'un xut creuat.

El gol no ha canviat la decoració del partit, ja que el plantejament del Sevilla continuava sent el d'esperar al darrera i enviar pilotes llargues per Kanouté.

El segon temps ha estat molt similar al que s'havia vist fins aleshores, tot i que amb polèmica, ja que s'han reclamat dos fores de joc (un per equip) que haguessin pogut variar el marcador. Tot i això, el partit ha continuat essent bastant gris; i no s'ha animat fins a l'últim quart d'hora, quan el Sevilla s'ha decidit a sortir del darrera i ha tingut alguna ocasió (a pilota aturada) per superar el porter Diego López, tot i que el marcador ja no s'ha mogut.

1 Vila-real – 1 Sevilla

VILA-REAL: Diego López; Ángel, Musacchio, Gonzalo, Catalá, Bruno, Senna, Cazorla (Borja Valero, 66'), Cani (Capdevila, 81'), Rossi (Marco Ruben, 84') i Nilmar.

SEVILLA: Palop, Dabo, Cáceres, Alexis, Fernando Navarro, Cigarini, Zokora (Alfaro, 85'), Romaric (Negredo, 54'), Perotti, José Carlos (Capel, 54') i Kanoute.

GOL: 1-0 (30') Nilmar.

ÀRBITRE: Undiano Mallenco (Col·legi navarrès). Targetes grogues als locals Musacchio, Rossi i Bruno; i als visitants Zokora, Kanouté i Cáceres.

ESTADI: El Madrigal, amb uns 20.000 espectadors.