EUROPA LEAGUE
Esports Futbol 11/12/2014

El Vila-real compleix a Xipre i es classifica com a segon de grup (0-2)

El triomf del Borussia Mönchengladbach impedeix que el conjunt de La Plana acabi primer

Lucas Vietto (segon per l'esquerra) ha fet el segon gol del Vila-real contra l'Apollon / SAKIS SAVIDES / AFP

NicòsiaEl Vila-real s'ha imposat per 0-2 a Xipre contra l'Apollon i ha confirmat la seva classificació per als setzens de final de l'Europa League, ronda a la qual accedeix com a segon de grup, després que el Borussia Monchengladbach guanyés el Zuric i assegurés el liderat.

El Vila-real es jugava a Limassol la classificació en l'última jornada de la fase de grups, però el partit ha estat un plàcid passeig per al conjunt groguet, molt superior des del primer minut.

De fet, el conjunt local (que no s'hi jugava res) ha fet moltes rotacions i això encara ha facilitat més la feina als homes de Marcelino, que ha sentenciat el partit a la primera part. Després de diverses ocasions, Gerard Moreno ha aprofitat un error defensiu de l'Apollon per a marcar de 'cullera' davant la sortida del porter local.

Tot just cinc minuts després ha estat Vietto qui ha aprofitat la feblesa defensiva del rival per desmarcar-se, rematar tot sol i fer pujar el 0-2 a l'electrònic que deixava encarrilat el partit i la classificació.

Marcelino ha aprofitat el segon temps per fer rotacions i deixar alguns homes importants a la banqueta, com Bruno i Mario, pensant ja en el partit de Lliga del cap de setmana contra l'Atlètic de Madrid.

Apollon 0 - Vila-real 2

Apollon: Hidi, Mulder, Merkis, Angeli, Vasiliou; Hamdani (Kyriakou, m.76), Farley, Gullón; Papoulis (Rezek, m.66), Fabrice (Sangoy, m.59) i Thuram.

Vila-real: Asenjo, Mario Gaspar (Espinosa, m.46), Dorado, Gabriel Paulista, Jaume Costa; Pina, Bruno (Manu Trigueros, m.46), Rukavina, Moi Gómez, Gerard Moreno i Vietto (Uche, m.59).

Gols: 0-1, m.35: Gerard. 0-2, m.40: Vietto.

Àrbitre: Serge Gumienny (Bèlgica). Targetes grogues a Rezek, Rukavina, Jaume Costa i Uche.

Incidències: Partit corresponent al a sisena jornada de l'Europa League disputat al GSP Stadium de Nicòsia.