Esports Futbol 16/02/2017

El Vila-real perd contra el Roma i queda virtualment eliminat (0-4)

Els gols d'Emerson i Dzeko deixen sentenciada l'eliminatòria dels setzens de final de l'Europa League

Emerson, autor del primer gol del Vila-real - Roma, en una acció contra Musacchio

BarcelonaEl Vila-real ha quedat virtualment eliminat de l'Europa League després de perdre a casa contra el Roma (0-4) en l'anada dels setzens de final. Els gols d'Emerson i Dzeko (amb un 'hat trick') obliguen a l'equip de La Plana a una remuntada miraculosa a Itàlia, la setmana vinent.

El Roma s'ha avançat a la primera meitat amb un gol d'Emerson i després ha cedit la iniciativa al Vila-real. Però quan millor estaven els locals, ja a la segona part, ha arribat la sentència amb els tres gols de Dzeko. Primer amb una acció que ha iniciat Salah –futbolista que havia entrat a la segona part–, i després en sengles accions individuals.

D'altra banda, tampoc ha estat un dijous agradable per al Celta, que ha perdut a casa contra el Xakhtar (0-1), que n'ha tingut prou amb un solitari gol de Gustavo Blanco.

En canvi, la sort ha somrigut a l'Athletic Club, que ha derrotat l'APOEL a San Mamés (3-2). El conjunt de Nicòsia s'havia avançat amb un gran xut d'Efrem, però els locals han empatat en una acció afortunada, després d'un xut de Balenziaga que ha rebotat en un defensa i ha entrat a porteria. Ja al segon temps, Aduriz i Williams han donat la volta al marcador, però Gianniotas ha escurçat distàncies.