Primera Divisió
Esports Futbol 18/04/2011

Vila-real torna a guanyar gràcies a Rossi i es consolida en la quarta plaça (1-0)

El club groc ha tancat la jornada amb una victòria per la mínima sobre el Saragossa, que està en zona de descens, amb un solitari gol de Rossi de penal

Giuseppe Rossi (Vila-real) intenta superar el jugador del Saragossa Lanzaro.

Vila-realEl Vila-real va patir per guanyar els tres punts davant un Saragossa molt lluitador. Ho va fer per un sol gol i de penal en un partit en el qual si a la primera part va ser superior i fins i tot va poder golejar, en els segons 45 minuts va haver de patir i va trobar el gol en l'única jugada de perill que va generar en aquesta segona part.

El Saragossa va aguantar viu la primera part i va perdonar en la segona, quan millor estava jugant. I es va trobar per això amb una derrota que el deixa en zona de descens, quan semblava que estava en el camí d'aconseguir un bon resultat.

Així la primera part va ser vistosa i amb moltes jugades d'atac per part dels dos equips en la seva primera mitja hora. Va ser el Vila-real el que va disposar de més ocasions i més clares, però el Saragossa, al contraatac, va gaudir d'algunes opcions de perill.

Els segons 45 minuts van començar molt diferents als primers. Va sortir el Vila-real a la recerca del gol i el Saragossa, a l'espera de la seva oportunitat. Però des del primer minut, els locals van perdre la pilota i el domini del joc. I el Saragossa va trobar la tranquill·itat i les opcions de gol i de perill.

Però està clar que la diferència entre els dos equips està en el potencial dalt i en els seus homes d'atac. I si els locals havien perdonat a la primera part, no ho van fer en la segona, en la seva única opció. Rossi es va trobar una pilota morta a l'àrea i va esperar l'entrada d'un desesperat Ponzio, que va atropellar l'italià i que va regalar el gol que tant li estava costant trobar amb el seu joc. Un gol que no feia justícia als vist en la segona part, però sí per el que s'ha fet en els primers quaranta-cinc minuts. El Saragossa va buscar el gol a la desesperada a la recta final, però ja cansat ho va fer sense sort.

1 - Vila-real CF: Diego López, Mario, Musacchio, Marchena, Català, Bruno, Borja Valero, Cazorla, Cani (Wakasso, m.71), Rossi (Joan Oriol, m.82) i Nilmar (Marc Ruben, m.71 ).

0 - Reial Saragossa: Toni Doblas, Diogo, Lanzaro (Lafita, m.71), Da Silva, Jarosik, Obradovic (Parets, m.60), Gabi, Ponzio, Boutahar, Nico Bertolo (Ander Herrera, m.55) i Uche.

Gols: 1-0, m.71: Rossi, de penal.

Àrbitre: Turienzo Álvarez (c. castellanolleonès). Targetes grogues pels locals Cani i Borja Valero i per als visitants Obradovic, Uche, Gabi, Ponzio i Lanzaro. Vermella a Uche (93').

Incidències: Uns 16.000 espectadors.