Lliga de Campions
Esports Futbol 27/09/2011

El Vila-real no té cap opció a Nàpols (2-0) i el Basilea clava un ensurt al United (3-3)

El Manchester United s'ha refiat amb un 2-0 a la primera part, en la represa els suïssos s'han posat 2-3 i Young ha hagut de salvat un punt pels red devils en l'afegit

Albert Solé
Alexander Frei (Basilea) celebra el 2-2 davant l'astorament de l'afició de Manchester United.

BarcelonaEl Vila-real ha perdut al camp del Nàpols (2-0) i després de dues jornades encara no ha sumat cap punt. Els italians han anat per feina i en dos minuts han solucionat el partit. Al minut 14, Hamsik inaugurava el marcador i tot just dos minuts més tard, Cavani, de penal, ha fet el 2-0 final. El Vila-real ha intentat reaccionar, però no ha pogut fer res. En l’altre partit del grup el Bayern Munic ha derrotat 2-0 el Manchester City.

La gran sorpresa de la jornada ha sigut l’empat a tres gols del Basilea a Old Trafford, que encara hauria pogut ser pitjor si el jugador del United Young no hagués marcat el 3-3 en l’últim sospir. Els de Ferguson guanyaven 2-0 (17’), però en la represa s'han deixat remuntar. En el mateix grup l’Otelul Galati ha perdut amb el Benfica (0-1).