LLIGA EUROPA
Esports Futbol 17/03/2011

El Vila-real, a rematar la feina a casa

Tot i que el Vila-real arriba al partit com a principal favorit, des del club asseguren que no es fien d'un rival que acostuma a fer bon paper com a visitant

Redacció
2 min

BarcelonaEl Vila-real buscarà avui rematar la feina al seu estadi en el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga Europa que l'enfronta al Bayer Leverkusen, després del marcador favorable (2-3) aconseguit en l'anada a Alemanya.

Els castellonencs afronten l'opció d'arribar per tercera vegada en la seva història a uns quarts de final d'aquesta competició, objectiu que ja va aconseguir a les temporades 2003-2004 i 2004-2005, sota la denominació de Copa de la UEFA.

Tot i que el Vila-real arriba com a favorit després de guanyar a l'anada, des del club, tant jugadors com tècnic, asseguren que no es fien d'un rival que aquesta temporada mostra la seva millor cara com a visitant.

Per evitar disgustos, el tècnic Juan Carlos Garrido ha demanat màxima concentració als seus jugadors per poder seguir endavant en aquesta competició, si bé en el terreny de joc mantindrà la idea de seguir amb els canvis en l'alineació realitzats ja en el partit d'anada.

Dins dels canvis que realitzarà d'inici Garrido destaca la possible presència a l'atac de Marc Rúben, l'opció d'apostar per Carlos Marchena al centre del camp i la tornada de Joan Capdevila al lateral esquerre.

S'han quedat fora de la convocatòria de Juan Carlos Garrido els lesionats Ángel i Marcos Senna i els descarts tècnics Joan Oriol, Cristóbal i el brasiler Cicinho, que es queda per segones vegada consecutiva fora per aquest motiu.

Coneixedor de la dificultat després del 2-3 del partit d'anada favorable a l'equip espanyol, el Bayer Leverkusen no tira la tovallola d'una possible classificació i el seu tècnic Jupp Heynckes ha llançat missatges a jugadors i afició sobre la gesta que han d'assolir per derrotar Vila-real.

"Hem de guanyar per dos gols de diferència, fet q és difícil però no impossible. No juguem contra Barcelona ni contra el Reial Madrid", va dir el director esportiu del club, Rudi Völler.

L'entrenador, Jupp Heynckes, va admetre que les possibilitats de guanyar l'eliminatòria són "mínimes" però va afegir que al llarg de la seva carrera ha viscut prou coses que fan pensar que tot és possible en el món del futbol.

"El Leverkusen és un equip que pot marcar gols a domicili", va dir Heynckes.

Pel que fa a la plantilla, el Leverkusen compta amb el retorn de Michael Ballack i del capità Simon Rolfes tot i que encara no és clar si els dos seran titulars.

El Leverkusen haurà de compensar la baixa del xilè Arturo Vidal, sancionat per acumulació de targetes grogues.

"Això ho deixo a la fantasia dels observadors", va dir Heynckes interrogat sobre una possible titularitat de Ballack.

stats