Primera Divisió
Esports Futbol 18/12/2010

El Vila-real CF es fa fort al Madrigal (3-1) i no abandona la tercera posició

El Vila-real CF ha derrotat el Mallorca anotant tres gols al Madrigal i es manté a la tercera posició de la classificació

Santi Cazorla.

Vila-realEl Vila-real CF ha tornat a donar un cop d'autoritat a la Lliga i ha derrotat el Mallorca al Madrigal amb un espectacular partit dels futbolistes que entrena Juan Carlos Garrido (3-1), que han necessitat 50 minuts per sentenciar amb gols de Santi Cazorla, Rossi i Nilmar. El Vila-real es manté a la tercera posició.

La primera part de Vila-real i Mallorca ha estat bona. Santi Cazorla ha avançat els locals (minut 10), però De Guzmán ha aconseguit igualar el marcador ràpidament (minut 27). Rossi, amb un gol de penal, ha tornat a donar l'avantatge per als locals (minut 34).

A la segona part, més del mateix. El Vila-real, brillant i ben col·locat, buscava ampliar avantatges, mentre que el Mallorca esperava per sortir amb velocitat. Al minut 51 ha arribat el tercer gol del conjunt de Juan Carlos Garrido. Ha estat Nilmar, qui ha marcat de vaselina.

Vila-real CF, 3: Diego López, Ángel, Musacchio, Gonzalo, Capdevila; Cani, Bruno, Borja Valero, Santi Cazorla (Marcos Senna, 79 '); Nilmar (Marc Ruben, 75') i Rossi (Altidore, 83 ').

Mallorca, 1: Aouate, Cendrós, Nunes, Ramis, Corrales, Ayoze; Joao Víctor, Martí (Emilio Nsue, 61 '), Pereira, De Guzmán, Gonzalo Castro (Casadesús, 75'), i Webó.

Gols: 1-0, min. 10: Santi Cazorla. 1-1, min. 27: De Guzmán. 2-1, min. 34; Rossi, de penal. 3-1, min. 51: Nilmar.

Àrbitre: Turienzo Álvarez. Groga als visitants Webó (34 '), Nunes (34') Joao Víctor (44 '), Ramis (59'), Ayoze (80 ') i al local Musacchio (57').