Publicitat
Publicitat

Futbol

Villar opta a la reelecció a la presidència de la Federació Espanyola de Futbol per setè cop

Ha avançat les eleccions al 16 de febrer i de moment no té oposició. Ángel María Villar és president de la RFEF des del 1988 ininterrompudament

L'avançament de les eleccions a la presidència de futbol, autoritzades perquè se celebrin el pròxim 16 de febrer, iniciarà els processos electorals que totes les federacions espanyoles han de desenvolupar durant aquest any, llevat de les d'esports d'hivern, que ho faran el 2014.

L'informe favorable del CSD va permetre a la RFEF convocar eleccions el passat dia 2, amb un calendari que preveu per a aquest dimarts la resolució de les reclamacions contra el cens electoral i l'elecció dels membres de l'assemblea el proper dia 27.

El procés culminarà el 16 de febrer, data en què Ángel María Villar aspira a iniciar el seu setè mandat consecutiu, després de la seva primera elecció el 1988 i els posteriors el 1992, 1996, 2000, 2004 i 2008.

En tots va concórrer com a candidat únic, excepte en els primers (1988), en els quals va derrotar Eduardo Herrera, president de la Federació Andalusa, i en els de 2004, en els quals va tenir com a rival Gerardo González, el seu secretari general i mà dreta durant molts anys.

El 24 novembre del 2008 Villar va iniciar el seu sisè mandat consecutiu amb 144 vots de 165 possibles, 18 en blanc, tres nuls i cap en contra, després de guanyar un pols a l'administració, que el va autoritzar a endarrerir la data de les eleccions i celebrar-les mesos després que Espanya guanyés l'Eurocopa, tot i els recursos d'una plataforma opositora que va renunciar a presentar candidat.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT