Publicitat
Publicitat

Futbol

Villar serà president de la Federació Espanyola de Futbol fins al 2016 gràcies al 96% dels vots

Aquest basc de 62 anys enceta així el setè mandat al capdavant de la RFEF, que presideix des de fa 24 anys. Només ha tingut rival a les urnes el 1988 i el 2004

L'Assemblea de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha reescollit Ángel María Villar com a president per als propers quatre anys (2012-2016), i complirà el seu setè mandat al capdavant d'aquest organisme, que presideix des del 1988.

Villar, que era l'únic candidat a les eleccions, va obtenir un total de 161 vots a favor de 167 possibles, 5 en blanc i 1 nul, en l'assemblea celebrada a Las Rozas, a la qual va assistir el president de la UEFA, Michel Platini.

" El dia d'avui posa la rúbrica a un procés legal i democràtic . No avui , des de fa molts anys .  Aquesta confiança renova les meves ànsies de servei i la rampa de llançament de projectes nous , en què tractarem de reformar el nostre futbol en l'àmbit nacional i internacional", i ha afegit: " Tot el que hem fet en aquests anys és difícilment millorable . No es podran millorar".

Nascut a Bilbao el 21 de gener del 1950, Ángel María Villar va arribar a la presidència de la RFEF el 1988 en substitució de José Luis Roca després d'haver presidit durant dos anys la territorial Biscaïna i després de guanyar les eleccions a Eduardo Herrera, president de la Federació Andalusa.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT