Futbol
Esports Futbol 15/02/2012

Villar serà reelegit president de la Federació aquest dijous, acusat de prevaricació en unes eleccions impugnades

El sindicat Manos Limpias ha denunciat el president de la RFEF i l'exdirectora general del CSD per haver permès unes eleccions que vulneren una ordre ministerial

Albert Solé
1 min
Villar serà reescollit avui com a president de la Federació Espanyola

BarcelonaÁngel María Villar serà reescollit aquest dijous a la tarda per sisena vegada president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), en unes eleccions en què no té oposició. Aquests comicis, però, estan envoltats de polèmica perquè estan impugnats.

Ignacio del Río, exregidor de l'Ajuntament de Madrid, ha impugnat les votacions perquè incompleixen una ordre ministerial del 2007. Segons aquest decret, les federacions esportives que estiguin classificades per als Jocs Olímpics han de convocar eleccions passat l'estiu, i les que no vagin als Jocs ho han de fer abans. Doncs Villar, perquè li convé, les va convocar el 2 de gener sense tenir-ho en compte, i amb l'aval del Consell d'Esports (CSD). El 2008 Villar va fer el mateix, però al revés. El futbol no es va classificar per als Jocs de Pequín, però com que li convenia tenir més temps per 'eliminar' el seu principal opositor, no va convocar eleccions fins al novembre.

stats