Mallorca
Esports Futbol 14/02/2011

El Mallorca frena en sec la ratxa de l'Athletic (1-0)

Amb avantatge al marcador el Mallorca ha decidit tancar-se al darrera i sortir el contraatac. L'Athletic no ha tingut idees en atac i s'ha estavellat contra la defensa

Redacció
2 min
El jugador del Mallorca Webó (esquerra) disputa una pilota amb el de l'Athletic Javi Martínez

MallorcaEl Mallorca ha frenat la trajectòria triomfal de l'Athletic Club, que havia guanyat en les últimes quatre jornades, gràcies a un gol del camerunès Pierre Webó al minut 9 de partit. Una victòria, la primera dels balears en aquesta segona volta de la Lliga, que permet a l'equip de Laudrup tancar la jornada lluny del descens i prop d'Europa.

El Mallorca ha sortit a buscar la victòria però sobretot tenint molta cura en defensa, per evitar encaixar gols als primers minuts, i ho ha aconseguit. Al minut 3 el “Chori” Castro ha fallat un 1 contra 1 davant Gorka; i al minut 9 ha arribat el gol després que Nsue fes una jugada individual a la banda i servís una bona centrada rasa per Webó.

Amb avantatge, els locals han decidit esperar al darrera, tancar bé la porteria i sortir el contraatac en les recuperacions de pilota. I així ho han fet, però sense perdre mai de vista la seva defensa. Mentrestant, l'Athletic s'estavellava una vegada i una altra, tot i provar-ho per tots cantons. La jugada preferida dels bascos era la centrada des de les bandes, però els defenses mallorquinistes han sabut tallar totes les ocasions.

Així s'han jugat els 81 minuts posteriors al gol del Mallorca. I així ha acabat, amb un Athletic volcat a la porteria atacant però sense trobar accions ni prou clares ni prou ben construïdes per fer mal.

Mallorca 1 – Athletic Club 0

MALLORCA: Aouate; Cendrós, Ramis, Nunes, Kevin; Pereira (Tejera, 83'), Martí, De Guzmán (Rubén, 87'), Castro (Joao Víctor, 63'); Nsue i Webó.

ATHLETIC CLUB: Iraizoz; Iraola, San José, Ekiza, Koikili (Gabilondo, 52'); López (Susaeta, 62'), Javier Martínez, Orbaiz, Muniain; Toquero (Urko Vera, 78') i Llorente.

GOL: 1-0 (9') Webó.

ÀRBITRE: Estrada Fernández (català). Targetes a Webó, Javier Martínez, Aouate, Iraola.

ESTADI: Iberostar Estadi, uns 11. 600 espectadors.

stats