Champions League

Wenger: "El Bayern és més favorit que el Barça"

El tècnic de l'Arsenal creu que Messi no participa tant al camp com ho feia anys enrere

Arsène Wenger ha fet un repàs de la seva trajectòria a la Champions League com a entrenador de l'Arsenal poc abans del partit que enfrontarà el seu equip contra el Nàpols de Rafa Benítez. El tècnic francès, que ha destacat que vol tornar a jugar la final del torneig com va fer l'any 2006, ha analitzat els rivals més forts d'aquesta edició. 

En aquest sentit, Wenger ha assenyalat que el Bayern de Munic és el favorit per guanyar la màxima competició europea. "Durant dos o tres anys, el Barça estava per sobre de la resta d'equips. De fet, a l'octubre sabies que si Messi no es lesionava, el Barça guanyaria. Però es podria dir avui que el favorit és el Bayern".

A més a més, el tècnic francès ha destacat que el Bayern "és el mateix equip que l'any passat. Van guanyar la temporada passada i ara han comprat Mario Götze. I han jugat la final diversos cops en els últims anys. Això fa que el Bayern sigui un dels favorits, per davant del Barça, ja que Messi no sembla tenir la mateixa presència constant que va tenir les temporades anteriors".