Futbol internacional
Esports Futbol 30/12/2011

Wenger confirma que Thierry Henry pot tornar a l'Arsenal per dos mesos

L'entrenador 'gunner' explica que només queden serrells perquè es tanqui l'acord de cessió entre els New York Red Bulls (on juga actualment Henry) i el conjunt de Londres

Efe
1 min
Wenger, durant el partit contra l'Udinese del play-off de la Lliga de Campions. JULIAN FINNEY / GETTY IMAGES

LondresL'entrenador de l'Arsenal, el francès Arsene Wenger, ha confirmat que el seu compatriota Thierry Henry, exjugador del Barça i actualment a les files del New York Red Bulls, pot tornar a l'equip londinenc en qualitat de cedit per dos mesos.

Henry, de 34 anys, ja va jugar a l'Arsenal entre 1999 i 2007 i segueix sent el màxim golejador històric de l'equip. Ara pot tornar amb els Gunners aprofitant la inactivitat de la lliga nord-americana.

"Es tracta d'un acord de cessió per dos mesos, però cal arreglar els detalls, que no estan tancats. Hem de respectar els acords amb la Lliga Nord-americana i els Red Bulls, per això encara no ho podem anunciar com a segur", ha comentat Wenger a les instal·lacions de l'Arsenal.

Segons l'opinió del tècnic, Henry "té experiència, qualitat, coneix el club i pot ajudar els jugadors dins i fora del camp".

Wenger ha explicat que la possible incorporació d'Henry reforçarà l'equip durant les absències del marroquí Marouane Chamakh i de l'ivorià Gervinho, que jugaran la Copa d'Àfrica de nacions.

stats