Futbol
Esports Futbol 06/02/2013

L'exporter de la Reial Societat Sander Westerveld reconeix que alguns companys s'injectaven, però nega que es dopessin

El porter no creu que s'utilitzessin substàncies prohibides en les injeccions d'abans i després del partit, però no s'atreveix a confirmar-ho

Efe
2 min
Una entrevista de Sander Westerveld a la revista holandesa 'Voetball International'

Brussel·lesL'exporter de la Reial Societat Sander Westerveld ha assegurat a la revista holandesa 'Voetbal International' que en la seva època al club alguns jugadors rebien injeccions intravenoses "abans i després" dels partits, però ha negat que s'utilitzessin substàncies prohibides.

"Per descomptat que a la Reial Societat hi havia jugadors que abans i després dels partits rebien injeccions intravenoses", assenyala Westerveld, que assegura que aquesta pràctica es duia a terme de forma totalment oberta.

L'exporter de la Reial no precisa en l'entrevista quin tipus de substàncies s'administraven per aquesta via, però subratlla que li sembla poc probable que s'utilitzessin productes prohibits. "Considerant totes les històries dels últims temps, no poso la mà al foc per ningú. Però jo mai vaig veure o vaig notar que algú rebés res estrany", apunta

"Jo mai vaig notar que un preparat millorés extremadament les meves prestacions", ha afegit el porter, que va jugar a la Reial Societat entre 2001 i 2004.

Westerveld considera "estrany" que l'expresident del club Iñaki Badiola hagi denunciat l'adquisició de substàncies dopants durant mandats anteriors i va dir que aquest tipus d'afirmacions han d'anar acompanyades de "noms i cognoms".

El porter parla en l'entrevista de la temporada 2002/03, quan la Reial va acabar segona a la Lliga, només superada pel Reial Madrid. "Això ho vam fer amb futbol de qualitat tècnica i tàctica. No amb futbol de baralla ni fent noranta minuts a tot gas", assegura el porter, per a qui amb el joc de l'equip no era necessari usar altres mètodes.

Les declaracions de Westerveld arriben després de l'aparició de la sigla Rsoc en els papers del doctor Eufemiano Fuentes en el judici de l'operació Port i que l'expresident Iñaki Badiola hagi denunciat en diversos mitjans de comunicació que la Reial va adquirir amb diner negre productes dopants al citat metge.

stats