Futbol Internacional
Esports Futbol 19/11/2011

El Wigan de Robert Martínez deixa escapar dos punts al descompte i es manté cuer de la Premier

El Blackburn ha empatat, de penal, al minut 98 tot i jugar amb un home menys. Mentrestant, el City supera el Newcastle i es manté intractable com a líder a Anglaterra

M. Molina

BarcelonaEl Wigan de Robert Martínez ha deixat escapar dos punts en el temps de descompte i s'ha complicat, i molt, les coses a la Premier. L'equip que entrena Robert Martínez –en què aquest dissabte han jugat i han marcat els catalans Albert Crusat i Jordi Gómez– no ha pogut superar el Blackburn i continua a la cua de la classificació. De fet, aquesta era una bona oportunitat per al conjunt que dirigeix l'entrenador de Balaguer, ja que s'enfrontava a l'altre equip que també està en descens, però no l'ha poguda aprofitar.

Encara que el Blackburn s'ha pogut avançar al segon minut de joc gràcies a una diana de Yakubu, Jordi Gómez ha empatat al minut 7, i Caldwell ha capgirat el marcador a la mitja hora de joc. A més, els visitants s'han quedat amb un menys per l'expulsió de Dunn. Però malgrat aquesta circumstància, el Blackburn ha pogut empatar amb un gol de Hoilett (min. 60).

Albert Crusat ha marcat a dos minuts del final del temps reglamentari, i semblava que aquest gol donaria la victòria al Wigan. Però un altre cop Yakubu, ha transformat un penal al minut 98 i ha situat el 3-3 definitiu.

Els homes de Robert Martínez acaben la 12a jornada en última posició, amb només 6 punts. Mentre que el Blackburn és el penúltim amb 7. En canvi, qui no està disposat a treure el peu de l'accelerador és el Manchester City, que aquest dissabte ha derrotat el Newcastle (3-1) i continua encapçalant la Premier. Els gols de Balotelli i Kun Agüero –aquests dos, de penal– i de Richards han estat suficients per imposar-se a un equip ordenat en defensa però amb poques idees en atac, i on només Gosling al límit del temps reglamentari ha pogut escurçar distàncies.

Tot i aquesta derrota, el Newcastle continua a la zona alta de la classificació, i ha rebut només 7 gols després dels 12 primers partits de lliga.

La resta de la jornada ha deixat les victòries locals de l'Everton contra el Wolverhampton (2-1) i del West Bromwich contra el Bolton (2-1); la victòria visitant del Queens Park Rangers contra l'Stoke City (2-3), i l'empat del Sunderland i el Fulham, sense gols (0-0).

Aquest diumenge es disputa el Chelsea-Liverpool. El Tottenham i l'Aston Villa tanquen la jornada dilluns.