Primera Divisió
Esports Futbol 24/02/2011

Xabi Alonso s'afegeix a la campanya popular per demanar que el Twitter sigui traduït al basc

El futbolista del Madrid ha escrit aquest migdia un missatge en anglès en el qual se suma a la campanya de suport, que s'aglutina entorn el 'hasthag' #twittereuskaraz

Redacció
1 min
Tuit de Xabi Alonso.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Xabi Alonso, futbolista del Reial Madrid, s'ha afegit a la campanya per demanar que el Twitter sigui traduït al basc. El jugador ha escrit aquest migdia un missatge en anglès des del seu compte, en el qual se suma a la campanya de suport, que s'aglutina entorn del hasthag #twittereuskaraz.

El conseller delegat de la companyia, Dick Costolo, va publicar dimarts de la setmana passada un tuit en què feia saber que donen llum verda a la traducció col·laborativa de la xarxa al català. En la línia del que va anunciar al Mobile World Congress davant les preguntes dels assistents a la seva xerrada a Barcelona, Costolo va comunicar a l'impulsor de la campanya per reclamar la versió catalana, l'expert en tecnologia Albert Cuesta, que el seu equip tira endavant el projecte. “Algú del meu equip es posarà en contacte amb tu”, li va anunciar Costolo a Cuesta, col·laborador i articulista del diari ARA.

Per Cuesta, aquest pas es definitiu, va més enllà de la possibilitat anunciada al MWC i és el resultat de la campanya de recollida de signatures, que ja n'ha aplegat més de 3.700. El hasthag de la campanya és #twitterencatala.

stats