FUTBOL
Esports Futbol 15/10/2012

Xabi Alonso respon a Xavi: "Mourinho ha fet i està fent història"

Al programa 'El partido de las 12' de la Cope, el jugador del Reial Madrid diu que estan preocupats per la lesió de Marcelo

Ara
1 min
Xabi Alonso, durant el Bielorússia-Espanya / VIKTOR DRACHEV / AFP PHOTO

BarcelonaEl migcampista del Reial Madrid Xabi Alonso ha respost a les declaracions del blaugrana Xavi Hernández, que assegurava que el tècnic del Madrid, José Mourinho, no passarà a la història. "Mourinho ha fet i està fent història, i en pot fer molta més. Ja es veu la seva trajectòria, que parla per ella mateixa. No hi ha gaires entrenadors que hagin aconseguit el que ell ha aconseguit", ha dit Xabi Alonso al programa 'El partido de las 12', de la Cope.

El migcampista dels blancs ha comentat que la seva relació amb Mourinho és bona. "Estic molt còmode. Tenim bona sintonia, parlem de moltes coses i, quan no hi sigui, es deixarà notar la seva absència, deixarà un buit important", ha apuntat.

Per últim, Xabi Alonso també ha parlat de la lesió del seu company al Reial Madrid Marcelo, que s'ha lesionat amb la seva selecció. "Estem molt preocupats, és una mala notícia per a nosaltres. Marcelo és un jugador vital per a nosaltres".

stats