FUTBOL
Esports Futbol 11/02/2013

Xabi Alonso: "Mai vaig veure dopatge a la Reial Societat, és absolutament fals"

El migcampista del Reial Madrid es desmarca en una entrevista al diari 'The Times' de les acusacions de dopatge que va fer l'expresident de la Reial Iñaki Badiola

Ara
1 min
Leo Messi supera Xabi Alonso

BarcelonaEn una entrevista concedida al diari 'The Times', el migcampista del Reial Madrid Xabi Alonso s'ha desmarcat de les acusacions de dopatge que Iñaki Badiola –expresident de la Reial Societat– va fer contra el club basc, l'exequip d'Alonso.

"Durant la meva etapa a la Reial Societat mai vaig veure o vaig saber que algú estigués involucrat en l'ús d'aquest tipus de substàncies. És absolutament fals", reconeix Xabi Alonso.

'The Times' ha entrevistat el migcampista del Reial Madrid amb motiu del partit de Lliga de Campions que enfrontarà el club blanc amb el Manchester United. Alonso ha dit que el seu rival als vuitens de final de la Champions "és competitiu contra qualsevol. I Ferguson és com el United: competitiu. Sap transmetre als seus jugadors, ho vaig poder veure a la meva etapa al Liverpool", comenta.

Xabi Alonso també ha parlat del seu entrenador al Reial Madrid, José Mourinho: "Està fet per a partits com aquest contra el United. La manera com ell prepara el partit, com estudia l'oponent, la manera d'aproximar-se a nosaltres per motivar-nos... a ell li encanten aquestes ocasions".

stats