Lliga de Campions
Esports Futbol 08/03/2011

El Xakhtar elimina la Roma amb solvència i fa història a la Lliga de Campions (3-0)

L'equip ucraïnès, que ja tenia un resultat favorable de l'anada (2-3) ha superat sense dificultats l'equip italià amb gols de Tomas Hübschman, Willian i Eduardo

William (centre) celebra el gol contra la Roma

DonetskEl Xakhtar Donetsk va confirma la seva força com a local i va superar la Roma (3-0) per accedir als quarts de final per primera vegada a la seva història. El conjunt ucraïnès ha rebut l'italià amb l'eliminatòria de cara després d'haver guanyat a l'anada a Roma (2-3).

La Roma, que necessitava marcar un gol per tenir alguna opció per classificar-se, ha vist com el partit se li posava molt difícil al quart d'hora de partit després que Tomas Hubschman superés el porter completant una acció del brasiler William.

L'equip que entrena Vincenzo Montella ha intentat reaccionar, i fins i tot ha pogut ficar-se al partit, però Marco Borriello ha fallat un penal que ell mateix havia provocat. I poc abans del descans, els visitants han dit adéu de manera definitiva a l'eliminatòria amb l'expulsió del defensa francès Phillippe Mexes, per doble groga.

Després de la represa, els de Mircea Lucescu han sentenciat l'enfrontament amb els gols de William i Eduardo.

Xakhtar Donetsk 3 – Roma 0

XAKHTAR: Andriy Pyatov, Darijo Srna, Dmitri Chigrinski, Yaroslav Rakitskiy, Razvan Rat, Henrik Mkhitaryanm (Alex Teixeira, 67'), Tomas Hübschman, Douglas Costa (Eduardo, 60'), Jadson, Willian i Luiz Adriano (Marcelo Moreno, 75').

ROMA: Doni, Nicolas Burdisso, Juan, Phillippe Mexes, John Arne Riise, Rodrigo Taddei (Aleandro Rosi, 46'), Daniele De Rossi, David Pizarro, Simone Perrotta (Gianluca Caprari, 86'), Mirko Vucinic (Matteo Brighi, 66') i Marco Borriello.

GOLS: 1-0 (18') Tomas Hübschman; 2-0 (58') Willian; 3-0 (87') Eduardo.

ÀRBITRE: Howard Webb (anglès). Expulsió per doble groga a Mexes (41'). Targetes grogues a Mkhitaryanm, Srna, David Pizarro i Simone Perrotta.

ESTADI: Donbass Arena de Donetsk.